ошийок телячий, м’який
Мав би бути бефстроганов, але я занадто лінивий, щоб дотримуватись рецептів з Інтернетів ваших.
Тож:
- яловичий ошийок (зі знижкою) 1,3 кг
- сметана 0,5л 20%
- залишки густого соєвого соусу унагі 4 столових ложки,
- часник за смаком 4 величезних зубця
- олія 1 столова ложка
- томатна паста 4 столових ложки
- нагострити ножі
- відділити м’ясо від жил - це ж ошийок яловичий а не курка.
- нагодувати в процесі двох котів і собаку.
Довгенькими шматками нарізати те м’ясо, що лишилось від жил і нагодованих тварин.
Одну столову ложку олії вилляти на нагріту сковорідку.
На середньому вогні м’ясо разом з 4 ложками соусу унагі тушкувати під кришкою, поки є вода. Як вода почне зникати - улляти сметану і додати порізаний часник.
Продовжувати далі процесс тушкування, але сметана має лишитись на м’ясі так, щоб воно не висохло.
Смачного!