ошийок телячий, м’який

Мав би бути бефстроганов, але я занадто лінивий, щоб дотримуватись рецептів з Інтернетів ваших.

Тож:

  • яловичий ошийок (зі знижкою) 1,3 кг
  • сметана 0,5л 20%
  • залишки густого соєвого соусу унагі 4 столових ложки,
  • часник за смаком 4 величезних зубця
  • олія 1 столова ложка
  • томатна паста 4 столових ложки
  • нагострити ножі
  • відділити м’ясо від жил - це ж ошийок яловичий а не курка.
  • нагодувати в процесі двох котів і собаку.

Довгенькими шматками нарізати те м’ясо, що лишилось від жил і нагодованих тварин.

Одну столову ложку олії вилляти на нагріту сковорідку.

На середньому вогні м’ясо разом з 4 ложками соусу унагі тушкувати під кришкою, поки є вода. Як вода почне зникати - улляти сметану і додати порізаний часник.

Продовжувати далі процесс тушкування, але сметана має лишитись на м’ясі так, щоб воно не висохло.

Смачного!