Розбив Pixel 4a екран

Розбив екран Pixel 4a. Телефон впав на бетон і просто відколовся шматок скла збоку. Спочатку були тільки декілька синіх крапочок які не виглядали загрозливо, але протягом доби вони захопили весь екран :( В результаті - екран повністю затягнуло чорним, не видно нічого.

Походив по магазинах - продають якісь лопати а не телефони. Навіть складаний Moto Razr виглядає як звичайний телефон що згинається навпіл. І зігнутий навпіл він стає вдвічі коротшим - але й вдвічі товщим. Від Razr там нічого не лишилось крім складання.

Ше бачив топовий самсунг за дурні гроші - не дуже великий. І сучасні мотороли - довгі але не дуже широкі і тоненькі.

Замовив на ОЛХ новий піксель - шкода що блакитних не було. Працює задовільно, з резервної копії піднялось все, крім екзотики і чутливих даних. Шкода що не встиг скопіювати дані через шнурок - той би перетягнув все.

Що буду робити, коли зникнуть з продажу Pixel 4a - не знаю. Сподіваюсь вже будуть вживляти чіпи на той момент.

З смішного - те що гугл карти що йдуть “в комплекті” не будують маршрут поки не оновляться. В дорозі вирішив дізнатись, чи велика пробка, будую маршрут - карти на телефоні просто згортаються коли обираєш “їхати”. На екрані Android Auto Google maps залишаються відкриті але пишуть cannot connect. І я - пітнію, бо згадую що при отриманні телефону перевірив чи дзвонить телефон, чи бачить блютуз і вайфай. Але GPS - ні, не перевірив, забув. Полікувалось оновленням системи і Google Maps до останньої версії.