Думки звужуються до примітивних дій в найближчі дні

Сусід праворуч - з температурою 39, сусід ліворуч - 38.5 В мене були сопелькі підозрілі пару днів тому, але далі хвороба не пішла. Може пронесе. В якості профілактики вживаю півцибулинки в обід і ввечері, стараюсь менше сидіти в тому розсаднику бацил. Розважався дровами, насолоджувався можливістю вільного перебування на вулиці.

Та й погода - типовий лютий: від снігу вночі до +5 і дощу вдень. Навіть бачив чисте небо. Але ще не чутно весни в повітрі - тільки в серці, розігрітому дровами.

Думки звужуються до примітивних:

  • віддати телефон дружині, взяти запасний. Залити у запасний програм, Termux і клонувати репо.
  • зайві речі також віддати додому.
  • взяти панчішки ОЗК: весна в полях може бути і вище коліна.
  • попрати термуху і шкарпетки, там невідомо як складеться
  • на чергування не забути туалетний папір
  • прогноз погоди обіцяє -11 вночі через п’ять днів, то ж невикористаний баф капюшон може стати у пригоді, з кулька на віддачу його дістати негайно.
  • у вусі дзвеніть третій день після тренувань з РПГ, але чую вже краще. Не забути заглянути до дока як буде час.
  • запасні штани - є, сандалі
  • лопати замовили, мають встигнути відправити
  • Білоруський recommerce нагадує про закінчення оплаченого терміну для магазину, займу очікувальну позицію.

Жовта преса переїхала в ютуб, дістала експертів і давай ліпити клікбейтні заголовки на роліки. Побільше чорнухи, вибори 2019 ще більш заглибили дно.

Злий одесит звично розказує про вагнерівців, що вже не в фаворі, без снарядів, а потім в новинах: через Мелітополь в сторону Запоріжжя проїхало 40 білих автобусів вагнеров. І чи то вони одєсіта не читали, чи то одєсіт трохи схибив в прогнозі.

За прошлые сутки ВСУ уничтожили 1010 россиян, 5 танков и 13 ББМ

Йоптєль, спорт.уа продовжує вести ефір російською мовою. Ще пам’ятаю іксперта (журналіста) з ютубу 24 каналу, що шпарив російською випуск. Це не повзати мокрим лісом з АК і рюкзаком, не копати окопи. Просто перейти на українську, залишившись в теплих квартирах і офісах. Крок, який вимагає певних зусиль, але чи порівняти це з українець, який втратив руки і ногу, зробив перші кроки

Як мало треба для щастя - мир і здоров’я. Сподіваюсь цей жах закінчиться (навіть не побачивши його я вже впевнений, що це жах), Україна знайде перше і я не втрачу друге.

Чергування сьогодні 22-02, не самий гірший варіант. Але і не кращий :-/ Спробую заснути зараз, щоб не підставляти спис під підборіддя з першої ночі.

Хуйло празднует год. Автор: Tjeerd Royaards

Хуйло празднует год. Автор: Tjeerd Royaards

Tags:

Categories:

Updated: