документи для вступу до тероборони, Київ

Ось перелік документів що необхідний для вступу до териториальної оборони Деснянського району.

Перелік завеликий і не обов’язково вперше приходити з повним набором документів.

Послухають вас і так, але документи для офіційного укладання контракту терміном на 3 роки зібрати доведеться.

Багато знаходив в інтернетах описів, де зазначено одну фотокартку 9х12, але це не зовсім так: від фотографа треба вийти з двома 9х12 та ще на додачу мати 4 матових фото 3.5х4.5.

документи тероборона Київ

Також обов’язкова медкомісія (давно не ходив здавати кров-сеча-ЕКГ-флюорографія-група крові) і повна довідка про відсутність судимості.

Зауважте, що потрібен бути актуальний військовий квиток. Моя довідка 1999 року була забракована як та, що втратила чинність - і ось ще один квест: актуалізація військового обліку у 10у кабінеті. А потім - солодке тероборона. А це - ще один набор аналізів, копії і 2 фото 3.5х4.5.

В тероборону беруть з 28 до 57 років якщо шо.

Довідка про відсутність судимості дворічної давнини не проканала - і ось я вже замовляю дві онлайн (одну для тероборони а іншу - в 10й кабінет). Не думаю, що можна будет роздрукувати довідку самостійно, як обіцяє сайт КМДА (на даний момент це один з прикладів недостовірної інформації). До того ж при замовленні довідки про несудимість пункт “завантажити” був недоступний для вибору, так що забирати тільки оффлайн, тільки хардкор.

UPD: і про несудимість:

  • довідку можна замовити електрону, але потрібно входити з ЕЦП а не BankID. Не знаю тільки, чи підійде така у військоматі.
  • безкоштовне отримання довідки в сервіс центрі МВС займає до 30 днів згідно закону.

Обіцяли заняття по суботах і збори раз на рік (тут інтернети не брешуть).

А - телефон “колцентру” (той що 063) або зайнятий або не відповідає. Мені вистачило півдня невдалих спроб. Сенсу туди телефонувати не бачу - все починається у районному військоматі.