Сучасна міфологія чи таки пропаганда?

Час від часу проскакують повідомлення в стилі московіти де квартирували - срали собі під ноги а наші - не такі, і стіни мало не білили і замітали за собою.

З особистих спостережень можу доповісти про охайність:

  • сміття вояки навколо залюбки скидають в баки/мішки/тощо. Як тільки сміттєзбірник заповнюється - сміття навалюють купкою зверху і далі. Винести викинути це відро - не для того мама квіточку ростила.
  • аналогічно і відро для брудної води, що стоїть на вулиці під умивальником.
  • місцеві збирають ПЕТ пляшки і поставили ящик окремий. Плюс-мінус пляшки потрапляють в цей ящик (крім тих, що рясно розкидані навколо постів, но єто другоє). Але стиснути пляшку перед викиданням - то вже не робить ніхто. Діди ж не стискали - і нам не надоть.

    ілюстрація зимова, але влучна

    </a>

  • спалити цигарку з присмаком пластикового стаканчику кави - це святе. Біда тільки в тому, що поки несуть каву до місця паління - стаканчик дає тєчь (в основному - хлюпає через верх). Фіг хто візьме ганчірку і витре за собою цю кавову доріжку від місця водопою до курілки.
  • шкодую, що не зробив фото епічного відра в туалеті з використаним туалетним папером. Ну як відра - відра видно не було. Була купа паперу на пів кабінки.
  • з хай ста тих, хто проходить через хвіртку з пружиною сімдесят - притримують двері а тридцять - пройдуть, голосно ляснувши. Сімдесят - все більше солдати а тридцять - великі начальники у вигляді сержантів і старше. Хоча є і виключення і з перших і з других.
  • пам’ятаю охи і ахи журналіста: російські окупанти зняли двері (на ЧАЕС здається) і спали на них, дикуни!

    Доповідаю: зняти десь двері і зробити хоч яке ліжко, щоб не спати на підлозі - це ідеальний варіант в умовах wild wild квартирувань в закинутих помешканнях. Три цеглини або чотири тома радянської енциклопедії дають вже 18см від рівня підлоги. Тепле повітря піднімається вгору як відомо з науки фізики - вже не так холодно спати. Схвалено ЗСУ.

  • UPD похолодало. Вгадайте, як часто пересічні вояки зачиняють за собою двері в располагу? Правильно - третина проходить, не помітивши тих дверей, народжені у ліфті

І все це - не підкорені московітською імперією народи, що унітаза в житті не бачили. Це мешканці бетоних джунглів столиці України, вільні і незалежні.

Зрушення в сторону цивілізації явно помітні (в порівнянні з бурятами і тувінцями) - але якщо ми самі за межами власного помешкання поводимось вже не так, як вдома - то чого чекати від ворога російського, що прийшов грабувати і вбивати? Щоб вони пил витирали?

Втрати російської армії в Україні