Керченський міст - кому вигідно той і папа

З питання авторів вандалізму на мосту Керч - Тамань.

Знайти їх дуже швидко, досить відповісти на питання кому це вигідно?

мінус 0.33 від мосту

наші

Україна мала б зиск від припинення поставок озброєння в Крим залізничною гілкою. Але завантажити фуру вибухівкою, підгадати під потяг (!?) який зупинився був на мосту - виглядає голівудським бойовиком, а не роботою сучасних диверсантів. Ну і до того ж - для чого підривати автомобільну частину якщо потягами возять? Розрахунок (досить непевний) на те, що балка залізничного прольоту втратить міцність від згорання пального з цистерн? За рахунок підриву фури на дальній автомобільній частині мосту?

Фактично рух мостом припинятись не буде, там вже їздять потяги.

вороги

Путін же отримує ще один пропагандиський нарратив, майже втрачену і чудом врятовану скрєпу. До того ж слід згадати як перед другою Чеченською війною чєкісти мішками з солодким гєксогєном підривали будинки. Мета - підготовка громадської думки до другої війни в Чечні.

Тут і назбирати вибухівки повну фуру, проїхати фурі по Росії, і пройти будь-який контроль (привіт, рентгени на заїзді на міст) - взагалі без проблем.

І скоро з кожної праски буде розповсюджуватись про атаки на цивільні об’єкти.

upd 10.10.2022

russia is a terrorist state

і Лукашенка заявив, що на нього хоче Україна напасти… Цікаво, в нього теж розвалили міст чи Мозирський НПЗ?

russia is a terrorist state

заяву випустило Міноборони Росії: «Збройними силами завдано масованого удару високоточною зброєю великої дальності по об’єктах систем військового управління, зв’язку та енергетики України - мету удару досягнуто, всі призначені об’єкти уражені».

Печерський пішохідний міст передає міністерству нападу кацапії привіт!

І рейсовий автобус з міста Дніпро:

russia is a terrorist state russia is a terrorist state

Tags:

Categories:

Updated: